Firmaets oprettelse:
Arkitektfirmaet Jørn Schütze er oprettet i 1986.
Firmaet har hjemsted i Århus.
Den daglige ledelse forestås af indehaveren, Arkitekt MAA MDD Jørn Schütze.
Arkitektfirmaet er medlem af Danske Ark - Danske Arkitektvirksomheder, AA - Akademisk Arkitektforening MDD - Danske Designere

Firmaets målsætning:
Det er firmaets målsætning at medvirke til at udvikle og gennemføre projekter af høj arkitektonisk kvalitet og funktionalitet samt bidrage konstruktivt til en højnelse af det fysiske miljø og bevidstgørelsen heraf i det danske og internationale samfund.

Firmaets erfaring:
Firmaet har opbygget stor erfaring med bydelsplanlægning, programmering, idèudvikling, projektering, fagtilsyn og byggeledelse, og ikke mindst i at forvalte og samordne bygherrekrav og ønsker indenfor den økonomiske budgetramme.Udover ovennævnte bygnings- og plan-lægningsopgaver arbejder firmaet med industriel design og udvikler beslag, lamper og gadeinventar for danske producenter.
Firmaets arbejdsområde:
Tegnestuen beskæftiger sig med en bred vifte af det arkitektfaglige spektrum. Fra bydelsplanlægning til alle former for byggeopgaver herhjemme og i udlandet. Opgaverne omfatter udover nybygninger også byfornyelse og kirkerestaurering .
Kendetegnende for tegnestuens projekter er, at de gennemføres fra helhed til detalje og fra idè til udførelse i nært samarbejde med bygherrer og myndigheder og med høj arkitektonisk kvalitet og høj finish og funktionalitet til følge.
Klik for forstørret logo
Klik for at returnere
Se vores pen opsætning
Download printopsætning - pcp.
Klik for viden om firmaets CAD-målsætning
Jacob Matthias Mortensen JMMortensen@hotmail.com
Klik her for at kontakte os via E-mail Returner til hovedmenu